Sinop Erfelek Selbeyi Köyü - Selbeyi Koyu Haritasi Nerede Merkezkoyler Erfelek : Selbeyi köyü sinop ilinde yer almakta olup, erfelek köyleri semtinde bulunan selbeyi köyü erfelek ilçesine bağlıdır.selbeyi köyü haritası konumu ise 41° 56' 31.8624'' kuzey ve 34° 53' 4.7040'' doğu gps koordinatlarıdır.. Selbeyi, 57800 sinop, turkey | hotel, administrative area level 1, hotel resort, landmark & historical place, state. Selbeyi köyü'ün çoğrafi konum bilgileri; Si̇nop erfelek selbeyi̇ köyü terimi tarafından 12.10.2009 tarihinde eklendi. Selbeyi köyü, sinop iline, erfelek ilçesine ve de merkezköyler semtine bağlı bulunmaktadır. Sinop il merkezinin ise batı güneybatı yönünde 24 km uzağında bulunur.

Sinop erfelek selbeyi köyü updated their profile picture. Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Selbeyi köyü, sinop iline, erfelek ilçesine ve de merkezköyler semtine bağlı bulunmaktadır. Sinop erfelek selbeyi köyü is one of the popular place listed under attractions/things to do in sinop , resort in sinop , state in sinop Selbeyi köyü posta kodu 57802 olarak belirlenmiştir.

Sinop Erfelek Satilik Konut Imarli Emlakjet
Sinop Erfelek Satilik Konut Imarli Emlakjet from imaj.emlakjet.com
Köyün rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) yaklaşık olarak 182 metredir. Sinop iline 41 km, erfelek ilçesine 14 km uzaklıktadır. Erfelek'in kuzey kuzeybatı yönünde 7,3 km uzağında yer alır. Selbeyi köyü, sinop ilinin erfelek ilçesine bağlı bir yerdir. Ayrıca arama bölümünden istediğiniz farklı bir yeri de arayıp bulabilirsiniz. How can i contact selbeyi köy muhtarlığı? Selbeyi köyü'deki anaokulu fiyatları, selbeyi köyü anaokulları hakkında bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz. Sitemiz ptt resmi sitesi değildir.

Selbeyi köyü, sinop iline, erfelek ilçesine ve de merkezköyler semtine bağlı bulunmaktadır.

4 eylül 2016 pzr erfelek salı köyü tanıtım çekimleri vtr 1 aksu video farkıyla izleyin ve paylaşın. Sayfamızda sinop erfelek köyler selbeyi köyü yeri posta kodu bilgisi yer alır. Turkey, sinop, erfelek, selbeyi köyü. Köyün rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) yaklaşık olarak 182 metredir. Ayrıca arama bölümünden istediğiniz farklı bir yeri de arayıp bulabilirsiniz. Selbeyi köyü sinop ilinin erfelek ilçesine bağlıdır. Selbeyi köyü posta kodu aşağıdadır. Si̇nop erfelek selbeyi̇ köyü sizce ne demek, si̇nop erfelek selbeyi̇ köyü size neyi çağrıştırıyor? 935 likes · 5 talking about this · 726 were here. Sitemiz ptt resmi sitesi değildir. Sinop erfelek selbeyi köyü, sinop. Yerleşim birimi karadeniz bölgesi'nde bulunmaktadır. Anasayfa › uydu görüntüsü › sinop erfelek selbeyi köyü uydu görüntüsü.

Ayrıca arama bölümünden istediğiniz farklı bir yeri de arayıp bulabilirsiniz. Sinop, merkez, demirci köyü,, sinop bafra yolu. Selbeyi, sinop ilinin erfelek ilçesine bağlı bir köydür. (sinop erfelek köyler selbeyi köyü posta kodu) bu sayfa posta kodu bulma hizmeti vermek için hazırlanmıştır. Selbeyi köyü sinop ilinin erfelek ilçesine bağlıdır.

En Hizli Hava Durumu Sinop Erfelek
En Hizli Hava Durumu Sinop Erfelek from i4.hurimg.com
Selbeyi köyü sinop ilinin erfelek ilçesine bağlıdır. See more of sinop erfelek selbeyi köyü on facebook. Sinop erfelek balıfakı köyü erfelek 57000. Harita üzerinden sinop erfelek mahallerini ve sinop erfelek köylerini görebilir, ayn zamanda selbeyi köyü parsel sorgula alanından ada parsel no ile arama yaparak veya yerleşim yerlerinin, arsaların üzerine. 935 likes · 5 talking about this · 726 were here. Anasayfa › uydu görüntüsü › sinop erfelek selbeyi köyü uydu görüntüsü. Ayrıca arama bölümünden istediğiniz farklı bir yeri de arayıp bulabilirsiniz. Sinop iline 41 km, erfelek ilçesine 14 km uzaklıktadır.

Selbeyi köyü sinop ilinin erfelek ilçesine bağlıdır.

Erfelek'in kuzey kuzeybatı yönünde 7,3 km uzağında yer alır. Sinop ,erfelek ,selbeyi köyü yakınındaki çiçekçiler. Si̇nop erfelek nüfusu öğrenmek için tıklayınız. Si̇nop erfelek selbeyi̇ köyü sizce ne demek, si̇nop erfelek selbeyi̇ köyü size neyi çağrıştırıyor? Selbeyi köyü, sinop iline, erfelek ilçesine ve de merkezköyler semtine bağlı bulunmaktadır. You can call at +90 538 569 27 92 or find more contact information. Sinop iline 41 km, erfelek ilçesine 14 km uzaklıktadır. Selbeyi köyü bağlı olduğu erfelek ilçe merkezine 7 kilometre mesafe uzaklıktadır. Ayrıca arama bölümünden istediğiniz farklı bir yeri de arayıp bulabilirsiniz. Site yer alan veriler çevrimiçi tui̇k nüfus veritabanından alınmıştır. Sinop erfelek balıfakı köyü erfelek 57000. Koordinatlar (dmm) olarak 41.9450335 enleminde, 34.8873277 boylamında, gps (dms) olarak ise 41°(derece) 56´(dakika) 42.12(saniye) enleminde, 34°(derece) 53. Sinop erfelek selbeyi köyü updated their profile picture.

Sitemiz ptt resmi sitesi değildir. Selbeyi köyü'ün çoğrafi konum bilgileri; Köyün rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) yaklaşık olarak 182 metredir. Selbeyi köyü sinop ilinde yer almakta olup, erfelek köyleri semtinde bulunan selbeyi köyü erfelek ilçesine bağlıdır.selbeyi köyü haritası konumu ise 41° 56' 31.8624'' kuzey ve 34° 53' 4.7040'' doğu gps koordinatlarıdır. Sinop ,erfelek ,selbeyi köyü yakınındaki çiçekçiler.

Sinop Erfelek Foto Galeri Koylerim
Sinop Erfelek Foto Galeri Koylerim from d.koylerim.com
Selbeyi köyü, sinop ilinin erfelek ilçesine bağlı bir yerdir. Selbeyi köyü'deki anaokulu fiyatları, selbeyi köyü anaokulları hakkında bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz. Sitemiz ptt resmi sitesi değildir. Turkey, sinop, erfelek, selbeyi köyü. Yunus emre i̇öo, ova mah. Sinop il merkezinin ise batı güneybatı yönünde 24 km uzağında bulunur. Ptt den alınan güncel posta kodları ile güçlendirilmiş ve hizmete alınmıştır. 935 likes · 5 talking about this · 726 were here.

How can i contact selbeyi köy muhtarlığı?

Köyün rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) yaklaşık olarak 182 metredir. Türkiye sinop, erfelek, selbeyi köyü geneli değerlemesi endeksa tarafından yapılmış ve fiyatı endeksa değer ölçeği aralığında olan fırsat gayrimenkuller. Selbeyi, sinop ilinin erfelek ilçesine bağlı bir köydür. Sinop pansiyon rehberi merkez mahallesi. See more of sinop erfelek selbeyi köyü on facebook. Sinop ,erfelek ,selbeyi köyü yakınındaki çiçekçiler. Erfelek bölgesinde muhtar mı arıyorsunuz? Si̇nop erfelek nüfusu öğrenmek için tıklayınız. Selbeyi köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, selbeyi köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, sinop köyleri arasında erfelek selbeyi köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, selbeyi köyü son dakika gelişmeleri, selbeyi köyüne özgü yemekler, erfelek selbeyi. Yerleşim birimi karadeniz bölgesi'nde bulunmaktadır. Sinop iline 41 km, erfelek ilçesine 14 km uzaklıktadır. Selbeyi, sinop ilinin erfelek ilçesine bağlı bir köydür. Sitemiz ptt resmi sitesi değildir.

Sinop iline 41 km, erfelek ilçesine 14 km uzaklıktadır sinop sel. Sinop erfelek selbeyi köyü updated their profile picture.